Думки про те, якою має бути сучасна бібліотека

    В бібліотеках системи проводяться громадські обговорення "Публічні бібліотеки в житті киян".
Висловіть свої думки про те, якою має бути сучасна бібліотека (коментарі нижче).

7 коментарів:

  1. Сучасна бібліотека повинна підтримуватись найновішими інформаційними технологіями. Тому як бібліотека це місце зберігання інформації. А а такий продукт як "інформація", сьогодні дуже активний і гнучкий. Тільки завдяки інформаційним технологіям ми зможемо осучаснити бібліотеку. Нам не потрібно нічого нового придумувати уже весь світ показав як це робиться.

    ВідповістиВидалити
  2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  4. Достатньо довго користуюсь бібліотекою ім. М. Вовчок. Затишна атмосфера, зручний графік роботи, гарний колектив. Дещо засмучує зменшення останнім часом надходження періодичних видань. Бачу перспективи (щодо осучаснення) бібліотечної системи у поширенні комп'ютерних технологій, заохочення соціалізації мешканців. Впевнений, відвідувачів порадувало б створення хоча б одного робочого комп'ютеризованого місця (з каталогами видань у районі), відкриття точки Wi Fi, більш активне пропонування бібліотек, як зручних місць для зустрічей за інтересами, лекцій, залучення громадських неполітичних культурологічних організацій тощо. Це шлях,яким вже йдуть в Європі, Америці. Бажаю успіхів!

    ВідповістиВидалити
  5. Користуюся бібліотеками. Бо люблю читати. Але, відвідавши Німеччину і зайшовши в одну із бібліотек, зрозумів, що у нашій державі такі політики і керманичи, яким начхати на культуру. Якби хоча б один із торгових центрів перетворили для безплатну бібліотеку длля людей, щоб кожен, у кого нема грошей, міг туди прийти і попрацювати за компютером, посидіти з журнальчиками з товаришами в кафе, подивитись телевізор, послухати якийсь музичний гурт, запрошений бібліотекою, то людей культурніших і мудріших було б більше. А у нас культ пива і безкультуря, ранній алкоголізм і злочини

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже радий що бібліотеку відвідують гарні дівчата. Для молоді це стає потрібним і можливо навіть модним.

    ВідповістиВидалити